De Bringenborg is een mooie afspiegeling van de samenleving. Je vindt er mensen van alle leeftijden, van heel jong tot respectabel oud. God heeft velen van ons gezegend met kinderen die we op mogen voeden en waar we van mogen houden. Binnen de gemeente is voor iedereen een plek, hoe jong je ook bent. Er zijn verschillende clubs, ingedeeld op leeftijd en geleid door enthousiaste en betrokken clubleiders. De clubs zijn belangrijke plekken voor onze jeugd waar ze elkaar kunnen ontmoeten en mogen leren ván en mét elkaar. De clubs zijn niet alleen bestemd voor Bringenborgers, integendeel, ook jij bent van harte welkom!

Bekijk de verschillende pagina's maar eens en lees de verhalen. En wil je een keertje komen kijken? Neem dan even contact op met de clubleiders.

Ook in de diensten houden we rekening met jong en oud. Iedereen kan een bijdrage leveren aan de invulling van de dienst.Ook houden we een aantal keer per jaar speciale kinderdiensten en gaan we met onze tieners en jong volwassenen naar activiteiten in de regio waar ze in contact komen met leeftijds- en geloofsgenoten.

Er zijn jongeren die in de Bringenborg een taak vervullen en bijvoorbeeld als muzikant of geluidstechnicus/beamer-bediener waardevol werk verrichten. Want waarom zouden we al dat talent onbenut laten?