Ons jaarthema voor het seizoen 2018-2019 is: 'Recht op ons doel af'. Dat sluit aan bij onze gemeente identiteit waaraan we sinds 2015 invulling geven. In ons ID bewijs kan je daar meer over lezen. Het is onze ambitie om een gemeente te zijn waar "geestelijk zelfverzekerde mensen te vinden zijn die weten dat ze 'als Jezus' zijn"

Dat is een groeiproces. Het komende seizoen gaan we daarmee aan de slag. Jong en oud in onze gemeente nemen we mee om te groeien in het persoonlijke geloofsleven en daarmee ook het gemeenschappelijke leven nog meer inhoud te geven.Alles met het doel om God de eer te geven die Hem toekomt en vanuit onze identiteit 'in Christus' relevant te zijn voor iedereen die we tegen komen in ons dagelijks leven.

Het jaarthema is ontleent aan Filippenzen 3:14: "Ik ga recht op mijn doel af: de hemelse prijs waartoe God mij door Christus Jezus roept."

Zowel tijdens de diensten op zondag als tijdens de bijbelstudieavonden en clubavonden vullen we het jaarthema in met passende onderwerpen. Want 'wat is je doel in het leven?' of 'Hoe voorkom ik dat ik wordt afgeleid op weg naar dat doel?' zijn slechts twee voorbeelden van vragen die je kan stellen bij dit jaarthema.

De Filippenzen brief staat daarom vanaf september centraal in onze bijbelstudieavonden en iedereen die mee wil praten, wil leren en wil delen is van harte welkom.